Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ: «Είμαστε εδώ για να νικάμε και όχι για να προσφέρουμε θέαμα...»

Νεϊμάρ: «Είμαστε εδώ για να νικάμε και όχι για να προσφέρουμε θέαμα...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2014 23:21
Ο Νειμάρ απάντησε στην κριτική που ασκείται στη Εθνική Βραζιλίας για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως η «σελεσάο» παίζει για τη νίκη και όχι για το θέαμα.

Αφού ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο δεν είναι ικανό για να του στερήσει την παρουσία του στον προημιτελικό της Παρασκευής με τη Κολομβία (4/7), ο Νεϊμάρ απάντησε στην κριτική που ασκείται στη Εθνική Βραζιλίας:

«Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις με 4-0, 5-0. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο σήμερα… Δεν είμαστε εδώ για να δώσουμε… σόου, αλλά για να νικάμε. Αν χρειαστεί να αμυνθούμε σε όλο το ματς για να νικήσουμε, θα το κάνουμε. Δεν είναι απαραίτητο να προσφέρουμε θέαμα. Είμαστε εδώ για να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κερδίσουμε το τρόπαιο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε:

«Είμαι μια χαρά, μπορείτε να ηρεμίσετε. Δεν νιώθω πόνο» δήλωσε για τον τραυματισμό του στο γόνατο ο βραζιλιάνος άσος ο οποίος εκτός απροόπτου θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα με την Κολομβία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.