Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» Σάντος για παίκτες!

«Καρφιά» Σάντος για παίκτες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2014 03:25
Στην κόπωση και την έλλειψη «καθαρού» μυαλού απέδωσε την ήττα από την Κόστα Ρίκα ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος άφησε υπονοούμενα ότι ορισμένοι παίκτες προσπαθούσαν να γίνουν πρωταγωνιστές σε βάρος της ομάδας.

Με δηλώσεις του στο πορτογαλικό «RTP», ο Φερνάντο Σάντος, που αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εξήγησε τους λόγους της ήττας από την Κόστα Ρίκα:

«Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε» δήλωσε ο Σάντος.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος δεν επιστέφει με την υπόλοιπη ομάδα αλλά πάει στην πατρίδα του, κατηγόρησε κάποιους παίκτες ότι ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ:

«Υπήρχαν δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.