Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόταση από... Κόσσοβο για Σουάρες!

Πρόταση από... Κόσσοβο για Σουάρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2014 17:13
Επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Λουίς Σουάρες έκανε η… Χάιβαλια από το Κόσσοβο η οποία δίνει την ευκαιρία στον Ουρουγουανό να αγωνιστεί για τους επόμενους τέσσερις μήνες, όσο διαρκεί δηλαδή η τιμωρία του από τη FIFA για το δάγκωμα στον Κιελίνι.

Λέτε να δούμε τον Λουίς Σουάρες να αγωνίζεται στο Κόσσοβο; Και όμως η Χάιβαλια έκανε επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ για τον τετράμηνο δανεισμό του Ουρουγουανού επιθετικού, προσφέροντας του τη δυνατότητα να παίξει ποδόσφαιρο για όσο διάστημα είναι τιμωρημένος από τη FIFA.

Και αυτό διότι το πρωτάθλημα του Κοσσόβου δεν ανήκει ακόμη στη Παγκόσμια Ομοσπονδία και έτσι ο 27χρονος θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά!

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε πως προσφέρει στους Άγγλους για το δανεισμό το ποσό των 30.000 ευρώ, ενώ στον παίκτη εβδομαδιαίο μισθό 1.500 ευρώ:

«Είναι το μάξιμουμ που μπορούμε να δώσουμε. Προσφέρουμε 30.000 ευρώ και εβδομαδιαίο μισθό 1.500 ευρώ στον Σουάρες. Μπορεί να ακουστεί αστείο, όμως αυτό μπορούμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει σε εμάς είναι ευπρόσδεκτος» δήλωσε ο Χαβίτ Πακόλι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.