Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Moυντιάλ 2014: 3x3 για Αργεντινή με υπογραφή Μέσι (video)

Moυντιάλ 2014: 3x3 για Αργεντινή με υπογραφή Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2014 20:59
Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι (έφτασε τα 4 στο Μουντιάλ), η Αργεντινή κέρδισε με 3-2 την Νιγηρία και κατέβαλε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο, αφήνοντας δεύτερους τους πρωταθλητές Αφρικής οι οποίοι πήραν το δεύτερο εισιτήριο αφήνοντας εκτός συνέχειας το Ιράν το οποίο ηττήθηκε με 3-1 από τη Βοσνία.

Η Αργεντινή έκανε το 3x3, καθώς κέρδισε με 3-2 τη Νιγηρία και τερμάτισε πρώτη στον 6ο όμιλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Αφρικανούς οι οποίοι προκρίθηκαν στους «16» για πρώτη φορά μετά το 1998.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση από τη Νιγηρία η οποία ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο πλασέ του Μούσα. Στη συνέχεια η Αργεντινή προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα και είχε καλές στιγμές με τον Μέσι οι οποίες σταμάτησαν πάνω στο Ενιέμα.

Ωστόσο στο 45+1’ ο άσος της Μπαρτσελόνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Νιγηριανό γκολκίπερ και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ φτάνοντας τα 4 τέρματα στο Μουντιάλ (όσα έχει ο Νειμάρ).

Moυντιάλ 2014: 3x3 για Αργεντινή με υπογραφή Μέσι (video)
Στην επανάληψη, ο Μούσα ισοφάρισε σε 2-2 στο 47’ , ωστόσο στο 50’ ο Ρόχο διαμόρφωσε το τελικό 3-2 σκοράροντας με το γόνατο μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Έτσι η Αργεντινή τερμάτισε πρώτη και θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του 5ου ομίλου, ενώ η Νιγηρία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Γαλλία η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο της.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βοσνία κέρδισε με 3-1 το Ιράν και πήρε την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ, ωστόσο το όνειρο της πρόκρισης είχε πετάξει.

Τζέκο (23)΄, Πιάνιτς (59’) και Βρσάγεβιτς (83’) οι σκόρερ, με τον Κουτσανεζάντ να μειώνει απλώς στο 82’, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Αργεντινή 9
2. Νιγηρία 4
-----------------------
3. Βοσνία 3
4. Ιράν 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.