Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Βαγιαννίδης, Πελίστρι και Γεντβάι ανέβασαν «στροφές» ενόψει Φιορεντίνα

Παναθηναϊκός: Βαγιαννίδης, Πελίστρι και Γεντβάι ανέβασαν «στροφές» ενόψει Φιορεντίνα

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
3/3/2025 18:25
Την προσοχή του στον πρώτο αγώνα των «16» του Κόνφερενς Λιγκ με τη Φιορεντίνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στρέφει πλέον ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του με ευχάριστα μαντάτα.

Και αυτό γιατί ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ρούι Βιτόρια, είδε τους Βαγιαννίδη, Πελίστρι και Γεντβάι να βγάζουν μέρος της σημερινής (3/3) προπόνησης και να ανεβάζουν «στροφές» ενόψει του αγώνα με τους Ιταλούς, ωστόσο, Μπακασέτας και Πάλμερ-Μπράουν συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο γκρουπ, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ματς με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι άλλοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.