«Η Φούλαμ θέλει Βαγιαννίδη - Η Σπόρτινγκ δίνει 10 εκατ. ευρώ»
Αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται πλέον και στο στόχαστρο της Φούλαμ.Ο διεθνής Έλληνας δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, είναι γνωστό πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία σύμφωνα με το «footballinsider247.com» είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πάντως πως ο παίκτης αρέσει πολύ στον προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, και η αγγλική ομάδα σκέφτεται σοβαρά να κάνει κίνηση το προσεχές καλοκαίρι.
«Η Φούλαμ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καταδιώκουν τον αμυντικό του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Γεώργιο Βαγιαννίδη, σύμφωνα με πηγές που αποκάλυψε το Football Insider. Η Φούλαμ ήθελε να αποκτήσει έναν νέο δεξιό μπακ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου – και σκοπεύει να ενισχυθεί το καλοκαίρι, με τον 23χρονο Βαγιαννίδη να βρίσκεται στη λίστα των στόχων της. Ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Ζενίτ και η Μποταφόγκο κατέθεσαν προτάσεις για τον Βαγιαννίδη τον Ιανουάριο, αλλά ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Η Σπόρτινγκ επιδιώκει να πάρει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της το καλοκαίρι, καταθέτοντας πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον δεξιό μπακ. Η Φούλαμ παραμένει δυνατά στη διεκδίκηση της υπογραφής του Βαγιαννίδη και θα μπορούσε να καταθέσει επίσημη πρόταση στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο 23χρονος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αγοράστηκε από την Ίντερ το καλοκαίρι του 2020, προτού επιστρέψει στους «πράσινους» έναν χρόνο αργότερα» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
🚨 Fulham and Sporting CP are chasing Panathinaikos and Greece defender Georgios Vagiannidis.
— Football Insider (@footyinsider247) March 3, 2025
🚨 Marco Silva's side want a new right-back in the summer and the 23-year-old is on their list of targets.
🌐 Read more on Football Insider's website. pic.twitter.com/dqdxS8ZM0j