Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω λόγια...»

Ντελ Μπόσκε: «Δεν έχω λόγια...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2014 02:04
Την ανωτερότητα της Ολλανδίας παραδέχτηκε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μετά τη βαριά ήττα της Ισπανίας με 5-1 από τους «οράνιε» στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει πως όλοι έχουν ευθύνη αλλά η ομάδα οφείλει να αντιδράσει.

Απογοητευμένος για τον διασυρμό της Ισπανίας από την Ολλανδία (5-1) ήταν ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ο οποίος τόνισε πως η ήττα ήταν επώδυνη όμως η ομάδα πρέπει να συνέλθει και να πάρει τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Χιλή:

«Δεν έχω λόγια για να το εξηγήσω. Δεν ήμασταν ποτέ μια πολύ αμυντική ομάδα αλλά σήμερα ήμασταν πολύ αδύναμοι και πρέπει να αναγνωρίσουμε την ικανότητα των Φαν Πέρσι και Ρόμπεν. Δεν αντιδράσαμε σωστά και το πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν απόλυτα...

Φυσικά μια τέτοια ήττα είναι επώδυνη. Νιώθω άσχημα και είμαι απογοητευμένος όμως πρέπει να δεχτούμε την ήττα. Είμαστε ομάδα με πολύ καλούς επαγγελματίες. Όλοι έχουμε ευθύνες, όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Χιλή όπου χρειαζόμαστε τη νίκη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.