Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τσέλσι ο Φάμπρεγκας!

Στην Τσέλσι ο Φάμπρεγκας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2014 18:12
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Σεσκ Φάμπρεγκας, με τον 27χρονο Ισπανό άσο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τους «μπλε»! Στα 33 εκατ. ευρώ η μεταγραφή όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας επιστρέφει στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού χαφ από την Μπαρτσελόνα για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Ο 27χρονος διεθνής Ισπανός άσος ο οποίος αναδείχθηκε στην Άρσεναλ με την οποία αγωνίστηκε για οχτώ χρόνια (2003-2011) για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, γίνεται ξανά κάτοικος Λονδίνου για λογαριασμό της Τσέλσι, με τον ίδιο μάλιστα να ποζάρει με τη νέα του εμφάνιση η οποία έχει τον αριθμό «4» (φανέλα που φόραγε ο Νταβίντ Λουίζ).

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 33 εκατ. ευρώ, ποσό που ενδέχεται να φτάσει τα 36 εκατ. ευρώ εφόσον ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στους Λονδρέζους.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μπαρτσελόνα για τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Είμαι περήφανος και πάντα θα θεωρώ τιμή μου ότι έπαιξα σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Νιώθω πάντως, ότι έχω αφήσει κάποιες δουλειές στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι η σωστή ώρα να επιστρέψω στην Αγγλία.

Εξέτασα πολύ προσεκτικά όλες τις υπόλοιπες προτάσεις που είχα και θεωρώ ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες και δίψα για διακρίσεις και τρόπαια. Έχουν εξαιρετικό ρόστερ και έναν καταπληκτικό προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσω
» ήταν τα λόγια του Σεσκ Φάμπρεγκας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.