Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από τη Μπάγερν ο Μάντζουκιτς

Αποχωρεί από τη Μπάγερν ο Μάντζουκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2014 17:28
Ο Μάριο Μάντζουκιτς προανήγγειλε την αποχώρηση του από την Μπάγερν τονίζοντας πως το στιλ παιχνιδιού του Γκουαρδιόλα δεν του ταιριάζει!

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς, καθώς ο Κροάτης επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπάγερν!

Η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε δημιουργήσει έντονη φημολογία για την αποχώρηση του Μάντζουκιτς από την Μπάγερν, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως ο λόγος που αποχωρεί είναι το στιλ παιχνιδιού του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Συναντήθηκα με τον Ρουμενίγκε (σ.σ πρόεδρος της Μπάγερν) πριν τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και του είπα ότι θέλω να φύγω. Πέρασα φανταστικά στη Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήθελα να φύγω, ειδικά αυτή την περίοδο.

Αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορώ να αποδώσω το μάξιμουμ με αυτό το στιλ παιχνιδιού του Γκουαρδιόλα, όσο σκληρά και αν προσπαθήσω. Κατάλαβα αμέσως μετά την ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πως το καλύτερο και για τις δύο πλευρές ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και εύχομαι σε όλους στο σύλλογο τα καλύτερα στο μέλλον
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.