Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκανε το τρέμπλ η Λάρισα!

Έκανε το τρέμπλ η Λάρισα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2014 23:22
Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Πανερυθραϊκού και κατέκτησε το Σούπερ Καπ ερασιτεχνών, φτάνοντας τα τρία τρόπαια τη φετινή σεζόν μετά το Κύπελλο Γ’ Εθνικής και το πρωτάθλημα που της επέτρεψε να επιστρέψει στη Football League.

Το κερασάκι στην τούρτα σε μια επιτυχημένη σεζόν όπου εκπλήρωσε όλους τους στόχους της έβαλε η ΑΕΛ η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πανερυθραϊκό στην παράταση και κατέκτησε το Σούπερ Καπ ερασιτεχνών.

Οι «βυσσινί» πήραν προβάδισμα στο 66’ με τον Μπουσινάκη, ωστόσο ο Τσίπρας ισοφάρισε στο 90’ για τον Πανερυθραϊκό και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου ο Τσεμπερίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 99ο λεπτό για την Λάρισα.

Έτσι μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, η ΑΕΛ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ ερασιτεχνών ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία της στην 3η κατηγορία.

Πανερυθραϊκός: Μολφέσης, Γλήνος (110΄ Παπαδόπουλος), Γκρίτζας, Αδράκτας, Γκόλιας, Χατζής, Κογιάννης, Μίκος (71΄ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου (79΄ Μπαστέας).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Αραμπατζής, Σιάκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (62΄ Μπουσινάκης), Τσεμπερίδης (105΄ Κουλίδης), Στεφανίδης, Πατινιώτης, Γαρυφαλλόπουλος (75΄ Σαββίδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.