Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντελ Μπόσκε: «Δεν φοβόμαστε την Ολλανδία»

Ντελ Μπόσκε: «Δεν φοβόμαστε την Ολλανδία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2014 17:46
Έτοιμη για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ολλανδία είναι η Εθνική Ισπανίας όπως δήλωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, τονίζοντας πως η ομάδα του σέβεται αλλά δεν φοβάται την ομάδα του Λουις Φαν Χαάλ.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Ισπανίας με την Ολλανδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των πρωταθλητών, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των «φούριας ρόχας» στο Μουντιάλ, τονίζοντας μάλιστα πως η παρουσία της Ολλανδίας στον όμιλο δεν τον τρομάζει:

«Δεν φοβόμαστε, αλλά δείχνουμε σεβασμό. Είναι η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ και έχουμε απόλυτο σεβασμό στην Ολλανδία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι μετά την προετοιμασία και τα δύο φιλικά που δώσαμε. Ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες μας. Πάμε με αυτοπεποίθηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο ίδιος σχολίασε για τα προβλήματα ανάπτυξης που παρουσίασε η Ισπανία στο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ (2-0): «Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί, ώστε να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες στην επίθεση. Θέλουμε πάντα να βγαίνουμε στην επίθεση και να ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.