«Ψάχνεται» για Κουλιεράκη η Λίβερπουλ
Ο Κώστας Κουλιεράκης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στη Γερμανία και στη Βόλφσμπουργκ και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων όπως για παράδειγμα της Λίβερπουλ.Η «Bild» υποστηρίζει ότι αρκετά σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης τσεκάρουν την περίπτωσή του κι ανάμεσά τους είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μίλαν.
Ωστόσο το... προχωράει ένα βήμα παραπέρα αναφορικά με τη Λίβερπουλ, υπογραμμίζοντας ότι έκανε κρούση στους «λύκους» για να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις τους οι οποίες φέρεται να ανέρχονται στα 40 εκατ. ευρώ.
Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται:
«Η Λίβερπουλ είναι μία από τις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Οι ιθύνοντες της πρωτοπόρου της Premier League έχουν ήδη ρωτήσει τη Βόλφσμπουργκ, η οποία ζητά περίπου 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Επιπλέον, σκάουτερ από τη Μίλαν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και αρκετούς συλλόγους της Premier League τον παρακολούθησαν σε πρόσφατο διεθνές παιχνίδι εναντίον της Αγγλίας».