Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Απέρριψα προτάσεις από ομάδες, θέλω Τσάμπιονς Λιγκ»

Μόγιες: «Απέρριψα προτάσεις από ομάδες, θέλω Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2014 15:03
Στην αποκάλυψη πως είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες μετά την αποχώρηση του από την Μαν. Γιουνάιτεντ προχώρησε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε πως τις απέρριψε τονίζοντας πως θέλει σύλλογο που να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ήρεμος όσον αφορά το μέλλον του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μόγιες ο οποίος δήλωσε πως υπήρξαν προτάσεις αμέσως μετά την απόλυση του από την Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο τόνισε πως απάντησε αρνητικά καθώς θέλει σύλλογο που να αγωνίζεται ή να διεκδικεί θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είχα αρκετές ευκαιρίες να επιστρέφω στην προπονητική αλλά επέλεξα να μην κάνω τίποτα για την ώρα. Θα επιλέξω την σωστή επιλογή. Θεωρώ πως απέδειξα την αξία μου στα 11 χρόνια που ήμουν στον πάγκο της Έβερτον και τι επιπέδου ομάδες μπορώ να αναλάβω.

Φέτος πήρα την πρώτη μου γεύση από το Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξα ότι μπορώ να τα καταφέρω σε αυτό το επίπεδο. Θα ήθελα να αναλάβω ομάδα που θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ ή να κυνηγάει την έξοδο στο θεσμό. Μπορεί να είναι ομάδα της Αγγλίας ή του εξωτερικού
» δήλωσε ο Μόγιες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.