Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς

Πλησιάζει στη Μπαρτσελόνα ο Ράκιτιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2014 01:28
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ίβαν Ράκιτιτς βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το 2019 την ώρα που ο τεχνικός της Σεβίλλη παραδέχθηκε πως δύσκολα ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ίβαν Ράκιτιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, καθώς αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Κροάτη μέσου που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα των Ανδαλουσιανών.

Ο 26χρονος άσος σημείωσε 12 γκολ και 11 ασίστ σε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και φέρεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με ετήσιες απολαβές περίπου 8 εκατ. ευρώ, ενώ από την πλευρά της η Σεβίλλη θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν την μεταγραφή του Ράκιτιτς στη Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο τεχνικός της Σεβίλλη, Ουνάι Έμερι:

«Το καλύτερο για μας θα ήταν η παραμονή του Ράκιτιτς, ωστόσο καταλαβαίνω πως για διάφορους λόγους ο παίκτης θα φύγει και είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό. Εάν τελικά αποχωρήσει, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε τον αντικαταστάτη του», δήλωσε ο Έμερι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.