Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μετά το Μουντιάλ ανακοινώνεται ο αντι-Σάντος»

«Μετά το Μουντιάλ ανακοινώνεται ο αντι-Σάντος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2014 22:12
Παρότι οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι κλεισμένος και αναμένονταν να υπογράψει συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ημέρες, η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης τόνισε ότι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος θα ανακοινωθεί μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας και ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια κατάληξη.

«Φρένο» στην προπονητολογία θέλησε να βάλει η ΕΠΟ, η οποία ξεκαθάρισε πως ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος θα ανακοινωθεί μετά το Μουντιάλ διαψεύδοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Κλαούντιο Ρανιέρι να ανακοινώνεται τις προσεχείς ημέρες.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται πως δεν υπάρχει κάποια κατάληξη και πως οι συζητήσεις με τους υποψήφιους τεχνικούς συνεχίζονται.

Ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Ιταλός τεχνικός φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει το «τιμόνι» της «γαλανόλευκης» και οι άνθρωποι της ΕΠΟ φαίνεται ότι προτιμούν να μην ανακοινώσουν σ' αυτό το χρονικό σημείο τον αντικαταστάτη του Σάντος προκειμένου να μην αποπροσανατολιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απ' τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ ανακοινώνει σχετικά με το θέμα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή ότι είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις της Ομοσπονδίας με τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κατάληξη. Επίσημες ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία για το θέμα θα γίνουν μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.