Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πικέ έβαλε «φωτιά» στις φήμες περί αποχώρησης του Φάμπρεγκας (video)

Ο Πικέ έβαλε «φωτιά» στις φήμες περί αποχώρησης του Φάμπρεγκας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2014 01:54
Την ώρα που φήμες στην Αγγλία υποστηρίζουν πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας βρίσκεται μια «ανάσα» από το να υπογράψει στην Τσέλσι, ο Πικέ αποκάλυψε σε συνομιλία που είχε με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πως ο παίκτης του εκμυστηρεύτηκε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα έναντι του ποσού των 33 εκατ. ευρώ!

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας, με αγγλικά και ισπανικά Μέσα να υποστηρίζουν πως οι «μπλε» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 27χρονου άσου, ενώ κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο παίκτης έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις!

Μάλιστα ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα» αλλά και στην Εθνική, Ζεράρντ Πικέ σε συνομιλία που είχε με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πριν από συνέντευξη Τύπου, πιάστηκε να λέει στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας πως ο Φάμπρεγκας του εκμυστηρεύτηκε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, με το ποσό της συμφωνίας (δεν αποκάλυψε την ομάδα) να αγγίζει τα 33 εκατ. ευρώ!

«Μου είπε ότι φεύγει, ότι έχει πρόταση 33 εκατ. ευρώ» είπε ψιθυριστά στον Ντελ Μπόσκε ο Πικέ, ωστόσο δεν αποκλείεται να αστειεύτηκε καθώς φάνηκε να γνώριζε ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.