Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βελτιωμένη η Εθνική αλλά έλειψε το γκολ (video)

Βελτιωμένη η Εθνική αλλά έλειψε το γκολ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/6/2014 04:14
Ισόπαλο 0-0 έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας αυτή τη φορά κόντρα στη Νιγηρία, με τους Έλληνες διεθνείς να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους Πορτογάλους. Πολλές αλλαγές από Σάντος, ξανά κορυφαίος ο Φετφατζίδης.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Εθνική Ελλάδας δεν δέχτηκε γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με τη Νιγηρία σε παιχνίδι που διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (2:00 ώρα Ελλάδας) στη Φιλαδέλφεια.

Η Εθνική έχοντας 10 διαφορετικά πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Πορτογαλία, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, με τους Καραγκούνη και Φετφατζίδη να ήταν οι κορυφαίοι του γηπέδου, ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Ταχτσίδης.

Μάλιστα ο Φετφατζίδης έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Νιγηρίας και είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 9’ και στο 28’ με σουτ για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 21' ο Χριστοδουλόπουλος απείλησε με δυνατό σουτ.

Βελτιωμένη η Εθνική αλλά έλειψε το γκολ (video)
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά λόγω των αλλαγών και κυρίως της κούρασης από το ταξίδι στην Αμερική, με τον Φετφατζίδη να απειλεί ξανά στο 56’ με σουτ, ενώ ο ίδιος στο 66’ τροφοδότησε τον Κονέ ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση για το 1-0.

Επόμενη μεγάλη στιγμή ήταν στο 83’ όπου Μήτρογλου και Τζιόλης, που πέρασαν στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, συνεργάστηκαν άψογα, ωστόσο ο δεύτερος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ενγεάμα.

Στον αντίποδα η πρωταθλήτρια Αφρικής Νιγηρία προσπαθούσε κυρίως με αντεπιθέσεις και μακρινά σουτ να δημιουργήσει κινδύνους, έχοντας κορυφαίο τον Μόουζες ο οποίος πήγε να κάνει τη «ζημιά» στο 59’ με σουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 86’ ο Καπίνο είπε «όχι» σε σουτ του Ονάζι.

Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Εθνική να δίνει το επόμενο φιλικό τεστ τα ξημερώματα του Σαββάτου (3:00) με τη Βολιβία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Ελλάδα: Γλύκος (46' Καπίνο), Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Μανωλάς, Σάμαρης (63' Τζιόλης), Καραγκούνης (46' Κονέ), Ταχτσίδης, Φετφατζίδης (74' Σαμαράς), Γκέκας (63' Μήτρογλου), Χριστοδουλόπουλος (80' Σαλπιγγίδης)

Νιγηρία: Ενιεάμα, Άμπροουζ, Ομποαμπόνα (46' Γιόμπο), Ομέρουο, Ετσιετζίλε (41' Οντουνλάμι), Ονάζι, Μίκελ, Μούσα (46' Ουτσέμπο), Μόουζες, Οντεμβίγκι, Εμενίκε (77' Νουόφορ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.