Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκοψε» Ρόσι και Ντέστρο ο Πραντέλι

«Έκοψε» Ρόσι και Ντέστρο ο Πραντέλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 22:03
Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποφάσισε να «κόψει» τους Ρόσι και Ντέστρο από την τελική 23αδα της Ιταλίας που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για το Μουντιάλ. Εκτός και οι Μάτζο, Πασκουάλ, Ρόμουλο, Ρανόκια και ο τραυματίας Μοντολίβο.

Μια ημέρας μετά το φιλικό με την Ιρλανδία, ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε την τελική 23αδα της Ιταλίας για το Μουντιάλ, επιλέγοντας τον Κασάνο και όχι έναν εκ των Ντέστρο ή Ρόσι για την επίθεση της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ιταλός τεχνικός «έκοψε» από την προεπιλογή και τους Μάτζο, Πασκουάλ, Ρόμουλο, Ρανόκια και φυσικά τον τραυματία Μοντολίβο.

Η αποστολή της Ιταλίας:


Τερματοφύλακες: Τζανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Σαλβατόρε Σίριγκου (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ματία Περίν (Τζένοα)

Αμυντικοί: Ινιάτσο Αμπάτε και Ματία Ντε Σίλιο (Μίλαν), Αντρέα Μπαρτζάλι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Γκαμπριέλ Παλέτα (Πάρμα), Ματέο Νταρμιάν (Τορίνο)

Μέσοι: Κλάουντιο Μαρκίζιο και Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Μάρκο Παρόλο (Πάρμα), Τιάγκο Μότα και Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν-Ζερμέν), Αλμπέρτο Ακουιλάνι (Φιορεντίνα)

Επιθετικοί: Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν), Αντόνιο Κασάνο (Πάρμα), Αλέσιο Τσέρτσι και Τσίρο Ιμόμπιλε (Τορίνο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.