Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει τη διοργάνωση του 2022 το Κατάρ (;)

Χάνει τη διοργάνωση του 2022 το Κατάρ (;)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 18:08
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα διαδικασία επιλογής διοργανώτριας χώρας του Μουντιάλ 2022 σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της FIFA, Τζιμ Μπόις, εφόσον βέβαια αποδειχθούν οι καταγγελίες για δωροδοκία μελών της ομοσπονδίας για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κατάρ.

Το ενδεχόμενο ανάθεσης του Μουντιάλ του 2022 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κατάρ, σε άλλη χώρα εξετάζουν οι άνθρωποι της FIFA, όπως επιβεβαίωσε στο BBC ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζιμ Μπόις.

Συγκεκριμένα, αποκαλυπτικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sunday Times» υποστηρίζει πως ο επικεφαλής της αραβικής Ομοσπονδίας, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, δωροδόκησε στελέχη της FIFA με ποσά που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ συνολικά, ώστε η χώρα να διοργανώσει το Μουντιάλ.

Γι’ αυτό και ο Μπόις με δηλώσεις του τόνισε πως εφόσον αποδειχθούν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα να διεξαχθεί νέα διαδικασία επιλογής διοργανώτριας χώρας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022!

Μάλιστα σύμφωνα με παλιότερες δηλώσεις του πρόεδρου της Ιαπωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κουνίγια Ντάϊνι, η Ιαπωνία επιθυμεί να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022, δηλώνοντας πως είναι ικανή για να φιλοξενήσει τους αγώνες καθώς δύο χρόνια νωρίτερα θα διεξαχθούν στο Τόκιο οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.