Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχαιρέτησε την Ατλέτικο ο Βίγια (video)

Αποχαιρέτησε την Ατλέτικο ο Βίγια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 14:35
Την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ο Νταβίντ Βίγια ο οποίος αποχαιρέτησε τον κόσμο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιου Γιορκ Σίτι.

Ένα μόλις χρόνο κράτησε η θητεία του Νταβίντ Βίγια στην Ατλέτικο, με τον Ισπανό επιθετικό να αποχαιρετάει τον κόσμο της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «ροχιμπλάνκος» καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τη φανέλα της Νιου Γιουρκ Σίτι:

«Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μένα. Όχι μόνο από αγωνιστικής άποψης, αλλά και όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Βρήκα μια εξαιρετική οικογένεια, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις τάξεις των οπαδών. Αυτό με βοήθησε πολύ και με έκανε να νιώσω χαρούμενος. Αυτή τη χρονιά θα την θυμάμαι όλη μου τη ζωή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς άλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου που ήθελαν να μείνω. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τσόλο
(Σιμεόνε) και το τιμ του που επιθυμούσαν την παραμονή μου στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το σημαντικό πρότζεκτ που μου προτάθηκε και δεν μπορούσα να αρνηθώ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βίγια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.