Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή της Ουρουγουάης ο Σουάρες

Στην αποστολή της Ουρουγουάης ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 01:38
Στην αποστολή της Ουρουγουάης για το Μουντιάλ συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Λουίς Σουάρες, με τον Όσκαρ Ταμπάρες να «κόβει» τους Αλεχάντρο Σίλβα και Σεμπάστιαν Εγκουρέν.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως ο Σουάρες θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ παρότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατό του, ο Όσκαρ Ταμπάρες συμπεριέλαβε τον επιθετικό της Λίβερπουλ στην 23αδα της Ουρουγουάης για τα τελικά της Βραζιλίας.

Αντίθετα, στο Μουντιάλ δεν θα αγωνιστούν οι Αλεχάντρο Σίλβα και Σεμπάστιαν Εγκουρέν οι οποίοι «κόπηκαν» από την προεπιλογή της «σελέστε».

Η αποστολή της Ουρουγουάης


Τερματοφύλακες: Φερνάντο Μουσλέρα (Γαλατασαράι), Μάρτιν Σίλβα (Βάσκο Ντα Γκάμα), Ροντρίγκο Μουνιόζ (Λιμπερτάδ)

Αμυντικοί: Μαξιμιλιάνο Περέιρα (Μπενφίκα), Ντιέγκο Λουγκάνο (Γουέστ Μπρομ), Ντιέγκο Γοδίν, Χοσέ Μαρία Χιμένεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σεμπάστιαν Κόατες (Νασιονάλ), Μάρτιν Κάσερες (Γιουβέντους), Χόρχε Φουσίλε (Πόρτο)

Μέσοι: Αλβάρο Γκονζάλες (Λάτσιο), Αλβάρο Περέιρα (Σάο Πάολο), Βάλτερ Γκαργκάνο (Πάρμα), Εγκίντιο Ρίος (Μορέλια), Ντιέγκο Πέρες (Μπολόνια), Κρίστιαν Ροντρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκαστόν Ραμίρες (Σουθάμπτον), Νίκολας Λοδέιρο (Μποταφόγκο)

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ), Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Άμπελ Ερνάντεζ (Παλέρμο), Ντιέγκο Φορλάν (Σερέζο Οσάκα), Κρίστιαν Στουάνι (Εσπανιόλ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.