Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα… σκάει για Λαλάνα η Λίβερπουλ!

Τα… σκάει για Λαλάνα η Λίβερπουλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2014 02:47
Νέα πρόταση στη Σαουθάμπτον ύψους 30,7 εκατ. ευρώ (25 εκατ. λίρες) για τη απόκτηση του Άνταμ Λαλάνα κατέθεσε η Λίβερπουλ και εφόσον λάβει εκ νέου αρνητική απάντηση τότε θα εγκαταλείψει την περίπτωση του.

Μετά την πρόταση για τον Ρίκι Λάμπερτ, ο οποίος σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο και να υπογράψει συμβόλαιο, η Λίβερπουλ κατέθεσε νέα προσφορά στη Σαουθάμπτον προκειμένου να αποκτήσει και τον Άνταμ Λαλάνα από τους «Άγιους».

Η Λίβερπουλ είχε προσφέρει αρχικά το ποσό των 24,5 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα για τον 26χρονο Άγγλο μέσο, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή, ωστόσο οι «κόκκινοι» επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά ύψους 30,7 εκατ. ευρώ (25 εκατ. λίρες), όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτή θα είναι η τελευταία απόπειρα της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και εφόσον ξανά λάβει αρνητική απάντηση, τότε θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.