Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ»

«Έκλεισε Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2014 22:11
Σε συμφωνία με τις Τορίνο και Γιουβέντους για την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε ήρθε η Ντόρτμουντ σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport. Στα 19εκατ. ευρώ η μεταγραφή, την Παρασκευή στη Γερμανία ο παίκτης για να υπογράψει!

Πριν λίγες ημέρες ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως η Ντόρτμουντ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Τσίρο Ιμόμπιλε και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σε όλα με Τορίνο και Γιουβέντους (έχει ποσοστό των δικαιωμάτων) για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού έναντι του ποσού των 19 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο διεθνής φορ ο οποίος σημείωσε 22 τέρματα με τη Τορίνο τη φετινή σεζόν (πρώτος σκόρερ της Σέριε Α) θα απολαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Εφόσον οι πληροφορίες του ιταλικού Μέσου επιβεβαιωθούν, ο παίκτης θα βρεθεί αύριο στη Γερμανία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή επιθετικού για τη Ντόρτμουντ μετά την απόκτηση του Αντριάν Ράμος από την Χέρτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.