Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Είπε «αντίο» στην Άρσεναλ ο Σανιά

Είπε «αντίο» στην Άρσεναλ ο Σανιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2014 20:50
Ο Μπακαρί Σανιά με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Άρσεναλ, με την Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί –εκτός απροόπτου- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε συνέντευξη του στη «Equipe» ο Μπακαρί Σανιά ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρσεναλ μετά από 7 χρόνια παρουσίας στους «κανονιέρηδες»:

«Δεν είναι πλέον μυστικό, φεύγω απ’ την Άρσεναλ σίγουρα. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μια προσπάθεια για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν όπως θα ήθελα» δήλωσε ο Σανιά και πρόσθεσε:

«Ήταν τιμή μου να φοράω την φανέλα της Άρσεναλ. Αν και δεχθήκαμε αρκετές φορές κριτική για τα τρόπαια που δεν έρχονταν, πέρασα πολλές μαγικές στιγμές. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Πήραν την απόφαση που έπρεπε. Δεν θέλω να πω ακόμα που θα συνεχίσω την καριέρα μου, υπάρχουν πολλά τηλέφωνα, αλλά σίγουρα θα έχω βρει την επόμενη ομάδα μου πριν το Μουντιάλ».

Επόμενος σταθμός για τον Γάλλο αμυντικό είναι –εκτός απροόπτου- η Μάντσεστερ Σίτι καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.