Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Σουόνσι ο Φανμπιάνσκι!

Στη Σουόνσι ο Φανμπιάνσκι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2014 14:39
Μετά από 7 χρόνια στην Άρσεναλ, ο Λουκας Φανμπιάνσκι αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουόνσι.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Λουκας Φανμπιάνσκι, καθώς ο Πολωνός γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σουόνσι.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνίζονταν τα τελευταία 7 χρόνια στους «κανονιέρηδες» και έπαιξε για τελευταία φορά στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου με τη Χαλ όπου η Άρσεναλ κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο μετά από το 2005!

Ο Πολωνός πορτιέρο αποτελούσε δεύτερη επιλογή τερματοφύλακα πίσω από τον συμπατριώτη του Σέζνι και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα όπου θα απολαμβάνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις:

«Ο κύριος λόγος που ήρθα στη Σουόνσι είναι γιατί θέλω να γίνω βασικός τερματοφύλακας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Φανμπιάνσκι βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν τον βασικό πορτιέρο των «κύκνων», Μίχαελ Φόρμ να αποχωρεί από τον σύλλογο (φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.