Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέψευσε για Παρί ο Αζάρ

Διέψευσε για Παρί ο Αζάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2014 17:45
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εντέν Αζάρ να ακολουθεί τον Νταβίντ Λουίζ στην Παρί Σεν Ζερμέν διέψευσε ουσιαστικά ο Βέλγος άσος της Τσέλσι.

Μετά τον Νταβίντ Λουίζ, η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται ότι ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Εντεν Αζάρ από την Τσέλσι, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό ωστόσο να διαψεύδει τα όσα γράφονται:

«Εάν με γνωρίζατε θα ξέρατε πως δεν με ενοχλούν οι φήμες. Κάθε χρόνο λένε ότι θα πάω παντού...Είναι μέρος της δουλειάς. Είμαι προσηλωμένος στο Μουντιάλ που είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι λένε οι εφημερίδες» δήλωσε ο Αζάρ ο οποίος ψηφίστηκε καλύτερος νεαρός παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ και πολυτιμότερος παίκτης της Τσέλσι για τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του ο Άντρε Σούρλε έπλεξε το εγκώμιο του Αζάρ ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Βέλγος δεν θα φύγει από την ομάδα:

«Ο προπονητής και ο σύλλογος ξέρουν ότι ο Αζάρ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Φυσικά υπάρχουν δημοσιεύματα όμως πιστεύω ότι ο Εντεν είναι ευτυχισμένος στην Τσέλσι και ο Μουρίνιο είναι χαρούμενος που έχει έναν παίκτη σαν αυτόν», δήλωσε ο Γερμανός άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.