Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πλησιάζει στον ΟΦΗ ο Γκατούζο»

«Πλησιάζει στον ΟΦΗ ο Γκατούζο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2014 17:12
Πολύ κοντά στο… μπαμ με τον Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε στο Ηράκλειο με τον Μάνθο Πουλινάκη, την ώρα που ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο αστέρας της Μίλαν έχει έρθει ήδη σε συμφωνία για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας!

Στο Ηράκλειο προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός άσος φιλοξενείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη με τον οποίο συνέφαγε χθες βράδυ και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Μάλιστα η ιστοσελίδα, «tuttomercatoweb», αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός και οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν συμφωνήσει σε όλα για τη συνεργασία τους τη νέα αγωνιστική σεζόν και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές κάτι που θα γίνει μέσα στις επόμενες 48 ώρες όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο.

Να σημειωθεί πως ο Γκατούζο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο της Σιόν τον Φεβρουάριο 2013 ως παίκτης-προπονητής μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Μουνιόθ, ωστόσο απολύθηκε τον Μάιο του ίδιου έτους από την ελβετική ομάδα.

Τον Ιούνιο ανέλαβε το «τιμόνι» της Παλέρμο, ωστόσο αποχώρησε στα τέλη του Σεπτέμβρη με απολογισμό δύο νίκες μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα πρώτα έξι παιχνίδια της ομάδας στη Σέριε Β

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.