Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρκίνιος: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα»

Μαρκίνιος: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2014 16:20
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του δήλωσε ο αμυντικός της Παρί, Μαρκίνιος ο οποίος παραδέχθηκε πως ο ερχομός του Νταβίντ Λουίζ στους Παριζιάνους θα δυσκολέψει το έργο του για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Από την στιγμή που ο στόχος της Μπαρτσελόνα για την άμυνα, Νταβίντ Λουίζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι Καταλανοί στρέφονται σε άλλες λύσεις για να καλύψουν το κενό στην αμυντική γραμμή, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Λουίς Ενρίκε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρκίνιος.

Μάλιστα ο 20χρονος αμυντικός της Παρί δήλωσε κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Εάν η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για μένα, είναι κάτι ωραίο και κολακευτικό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που έχει κερδίσει τα πάντα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 και θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε στη «le Parisien» ο Μαρκίνιος και πρόσθεσε:

«Θα μιλήσω με τον σύλλογο και με τον ατζέντη μου για το μέλλον επειδή η σεζόν που έρχεται είναι πολύ σημαντική για μένα και σίγουρα όταν παίκτες σαν τον Νταβίντ Λουίζ έρχονται στην ομάδα, θα είναι πιο δύσκολο για μένα. Πάντως ο Λουίς είναι φίλος μου, είναι εκπληκτικός παίκτης και έκανε τη σωστή επιλογή», δήλωσε ο Μαρκίνιος ο οποίος στοίχησε στην Παρί το ποσό των 31 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα τη περασμένη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.