Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» ο Ποικιλίδης

«Έφυγε» ο Ποικιλίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 00:22
Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος δύο ημέρες πριν είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε εδώ και δύο ημέρες από τους γιατρούς.

Ο Ποικιλίδης νοσηλευόταν από την Τετάρτη (21/5) όταν υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Παρόλο που αρχικά έδειχνε να ανταποκρίνεται θετικά, από το πρωί της Παρασκευής (23/5) άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκή ανεβάζοντας πυρετό και έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγει νικητής στη πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Ο Ποικιλίδης ήταν παράγοντας του ΠΑΟΚ από το 2007 μέχρι σήμερα. Στην καριέρα του στην πάλη συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992, 1996) τερματίζοντας τέταρτος το 1984 και πέμπτος δώδεκα χρόνια αργότερα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά "έφυγε" σε ηλικία 49 ετών.

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.