Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκοψε» τον Ντόνοβαν από την αποστολή των ΗΠΑ ο Κλίνσμαν!

«Έκοψε» τον Ντόνοβαν από την αποστολή των ΗΠΑ ο Κλίνσμαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2014 01:48
Σε απόφαση-σοκ προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Γιούργκεν Κλίνσμαν ο οποίος απέκλεισε τον αστέρα της ομάδας Λάντον Ντόνοβαν από την τελική αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Και όμως, ο Λάντον Ντόνοβαν δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των ΗΠΑ για διάκριση στο Μουντιάλ! Και αυτό διότι ο πρώτος σε γκολ και ασίστ στην ιστορία της ομάδας δεν συμπεριλήφθηκε από τον Γιούργκεν Κλίνσμαν στην τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας, παρότι βρέθηκε στην προεπιλογή.

Η επιλογή του Γερμανού τεχνικού έχει φέρει ήδη κύμα αντιδράσεων από τους Αμερικάνους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αρκετούς να κάνουν λόγο για… πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο 32χρονος επιθετικός των Λος Άντσελες Γκάλαξι δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο λιγοι περίμεναν ότι θα έμενε εκτός αποστολής από το Μουντιάλ, όντας o πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας με τρεις παρουσίες σε προηγούμενες διοργανώσεις.

«Ήταν από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της καριέρας μου. Το να πεις σε έναν παίκτη σαν τον Ντόνοβαν, με ότι έχει κάνει στο παρελθόν, ότι δεν θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ δεν είναι κάτι εύκολο. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Έπρεπε όμως να πάρω μια απόφαση και πιστεύω πως οι παίκτες που επέλεξα ήταν λίγο πιο μπροστά του», δήλωσε ο Κλίνσμαν.

Εκτός από τον Ντόνοβαν, οι υπόλοιποι έξι που «κόπηκαν» από την προεπιλογή είναι οι αμυντικοί Μπραντ Έβανς, Κλάρενς Γκούντσον και Μάικλ Πάρκχερστ, οι μέσοι Μορίς Έντου, Τζο Κορόνα και ο επιθετικός Τέρενς Μπόιντ της Ραπίντ Βιένης

Αναλυτικά η αποστολή των ΗΠΑ:


Τερματοφύλακες: Μπραντ Γκούζαν (Άστον Βίλα), Τιμ Χάουαρντ (Έβερτον), Νικ Ριμάντο (Ρεάλ Σολτ Λέικ)

Αμυντικοί: ΝταΜάρκους Μπίσλεϊ (Πουέμπλα), Ματ Μπέσλερ (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι), Τζον Μπρουκς (Χέρτα), Τζεφ Κάμερον (Στόουκ), Τίμι Τσάντλερ (Νυρεμβέργη), Ομάρ Γκονσάλες (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Φάμπιαν Τζόνσον (Χόφενχαϊμ), ΝτεΑντρέ Γιέντλιν (Σιάτλ Σάουντερς)

Μέσοι: Κάιλ Μπέκερμαν (Ρεάλ Σολτ Λέικ), Αλεχάντρο Μπεντόγια (Ναντ), Μάικλ Μπράντλεϊ (Τορόντο), Μπραντ Ντέιβις (Χιούστον Ντάιναμο), Μιξ Ντίσκερουντ (Ρόζενμποργκ), Γιούλιαν Γκριν (Μπάγερν), Τζερμέιν Τζόουνς (Μπεσίκτας), Γκρέιαμ Ζούσι (Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι)

Επιθετικοί: Τζόσι Άλτιντορ (Σάντερλαντ), Κλιντ Ντέμπσεϊ (Σιάτλ Σάουντερς), Άρον Γιονχάνσον (Άλκμααρ), Κρις Βοντολόφσκι (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς)

Οι αριθμοί του Ντόνοβαν με την Εθνική:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.