Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντεμπαγιόρ: «Δεν υπάρχει ομαδικότητα στην Ακτή Ελεφαντοστού»

Αντεμπαγιόρ: «Δεν υπάρχει ομαδικότητα στην Ακτή Ελεφαντοστού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 17:59
Ως ομάδα-απογοήτευση χαρακτήρισε την Ακτή Ελεφαντοστού, εκ των αντιπάλων της Ελλάδας στο Μουντιάλ ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Την άποψή του για τις αφρικανικές εκπροσώπους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κλήθηκε να δώσει στην «Daily Express» ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ακτή Ελεφαντοστού, δηλώνοντας πως οι παίκτες βάζουν το «εγώ» πάνω από την ομάδα:

«Ποτέ δεν τους πίστευα. Είναι η χώρα που πάντα σε απογοητεύει. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια δεν έχουν κατακτήσει το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών. Έχουν τον καλύτερο επιθετικό της Ευρώπης, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Έχουν τον καλύτερο μέσο στις ημέρες μας, τον Γιάγια Τουρέ. Έχουν επίσης κι έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο αγγλικό πρωτάθλημα, τον Γουίλφριντ Μπονί.

Μπορεί να έχουν όλους αυτούς τους παίκτες, ξεχνάνε όμως την δουλειά τους. Δεν υπάρχει ομαδικότητα. Όλοι θέλουν να γίνουν ήρωες και αυτό είναι που σκοτώνει την Ακτή Ελεφαντοστού
» τόνισε ο επιθετικός της Τότεναμ.

Όσον αφορά για την αφρικανική ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πορεία στη Βραζιλία, ο Τογκολέζος επιθετικός «ψήφισε» Νιγηρία:

«Κατά την προσωπική μου άποψη, η Νιγηρία θα πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία εξαιτίας της συγκέντρωσης που δείχνουν αλλά και του προπονητή, Στέφεν Κέσι που ξέρει πολλά για το ποδόσφαιρο. Έχουν παίκτες όπως ο Μόουσες και ο Μίκελ, ενώ ο τερματοφύλακας τους (σ.σ Ενγεάμα) είναι πολύ καλός. Έχουν όλα τα συστατικά για να πάνε καλά στο Μουντιάλ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.