Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Κροός η Μαν. Γιουνάιτεντ

Μια «ανάσα» από Κροός η Μαν. Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 17:01
Για δεδομένη συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τόνι Κρόος κάνουν λόγο αγγλικά δημοσιεύματα, την ώρα που ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χέπφνερ αναφέρει πως ο σύλλογος δεν θα αυξήσει την προσφορά του όσον αφορά το νέο συμβόλαιο που έχει προτείνει στον Γερμανό άσο.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Τόνι Κρόος φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα των αγγλικών ιστοσελίδων «Express» και «Daily Mail», η αγγλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν για τον Γερμανό μέσο έναντι περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος βρίσκονταν στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων» πριν την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγιες από τον σύλλογο και φέρεται ότι ο Φαν Χαάλ άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.

Τη φημολογία για την μετακόμιση του Κροός στο Μάντσεστερ φούντωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χέπφνερ ο οποίος τόνισε πως οι Βαυαροί δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Γερμανό άσο και πως δεν πρόκειται να κάνουν νέα βελτιωμένη πρόταση όσον αφορά τις αποδοχές του.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως επόμενος στόχος του Φαν Χαάλ είναι ο Άριεν Ρόμπεν, επίσης παίκτης της Μπάγερν ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολλανδό τεχνικό και η συνύπαρξη τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική, μπορεί να βοηθήσει στο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.