Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάρκο Σίλβα ο αντι-Ζαρντίμ στη Σπόρτινγκ

Μάρκο Σίλβα ο αντι-Ζαρντίμ στη Σπόρτινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 00:20
Ο Μάρκο Σίλβα, που είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον πολλά υποσχόμενο Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν έμεινε για πολύ κενός ο πάγκος της Σπόρτινγκ, καθώς μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο σύλλογος της Λισαβόνας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Πρόκειται για τον 36χρονο πολλά υποσχόμενο τεχνικό ο οποίος ανέλαβε την Εστορίλ το 2011 και την οδήγησε στην απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ την επόμενη σεζόν έβγαλε την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 5ης θέσης!

Ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τη φετινή σεζόν οδήγησε την Εστορίλ στην 4η θέση, την υψηλότερη που έχει πάρει ποτέ ο σύλλογος στην ιστορία του!

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την Σπόρτινγκ» δήλωσε ο Σίλβα ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Εστορίλ κέρδισε τον προκάτοχο του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, νικώντας με 1-0 μέσα στη Λισαβόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.