Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουρτουά:  «Μη υγιές να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τσεχ»

Κουρτουά: «Μη υγιές να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τσεχ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2014 22:58
«Θολό» παραμένει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Τιμπο Κουρτουά, καθώς ο Βέλγος πορτιέρο χαρακτήρισε ως μη υγιές το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσέλσι και να μοιράζεται παιχνίδια με τον Πετρ Τσεχ.

Την προοπτική να βρίσκεται στην Τσέλσι μαζί με τον Πετρ Τσεχ απέκλεισε ουσιαστικά ο Τιμπο Κουρτουά, καθώς ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ατλέτικο που αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από τους «μπλε» δήλωσε πως θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν θα είναι εύκολο με την παρουσία του Τσέχου γκολκίπερ στο ρόστερ των Λονδρέζων:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τσεχ. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, οπότε το να είμαι εγώ και εκείνος στην ίδια ομάδα δεν θα ήταν και το πιο υγιές πράγμα στον κόσμο» δήλωσε ο Κουρτουά, ο οποίος πρόσθεσε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι για το μέλλον του:

«Και οι δυο θέλουμε να παίζουμε παντού. Κανείς δεν θα ήταν χαρούμενος με το να παίζει μόνο στο League Cup ή στο FA Cup. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα αυτή την στιγμή».

Να σημειωθεί πως ο Τσεχ μοιράστηκε μαζί με τον Σέζνι της Άρσεναλ το «χρυσό γάντι» στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 16 παιχνίδια, αριθμός που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος εάν δεν τραυματίζονταν στον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο, χάνοντας έτσι τα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.