Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Κύπρου: Το σήκωσε ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη (video)

Κύπελλο Κύπρου: Το σήκωσε ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2014 22:43
Το 20ο Κύπελλο στην ιστορία του και πρώτο μετά το 2008 κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ερμή στο ΓΣΠ χάρη σε τέρματα των Τόμας ντε Βινσέντι (6’) και Κίλιαν Σέρινταν (27’).

Το πρώτο του Κύπελλο Κύπρου μετά το 2008 κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε με 2-0 τον Ερμή στο ΓΣΠ και έφτασε τις 20 κατακτήσεις στην ιστορία του στο θεσμό.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Τόμας ντε Βινσέντι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Δώνη, ενώ στο 27’ ο Σέρινταν «έγραψε» το 2-0. Ο Ερμής προσπάθησε να απαντήσει, φωνάζοντας για πέναλτι στο 36’, ενώ στο 38’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ντε Πίνα.

Στην επανάληψη, ο ΑΠΕΟΛ διατήρησε το προβάδισμα του και κατέκτησε το τρόπαιο μετά από 6 χρόνια, με τον Ερμή ωστόσο να έχει ήδη γράψει ιστορία καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω του 3ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ (τερμάτισε 4ος στο πρωτάθλημα).

Να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ πέραν του Κυπέλλου διεκδικεί και το πρωτάθλημα, όπου μένει να φανεί τι θα γίνει με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ που διεκόπη και ουσιαστικά θα κρίνει τον τίτλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.