Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέψευσε τα περί αποχώρησης και μετά… ανασκεύασε ο Τουρέ

Διέψευσε τα περί αποχώρησης και μετά… ανασκεύασε ο Τουρέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2014 18:52
Τα… μπέρδεψε ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος αφού αρχικά διέψευσε μέσω twitter τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ περί πιθανής αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Σίτι, στη συνέχεια με νέο μήνυμα δήλωσε πως όσα είπε ο εκπρόσωπος του είναι αληθινά και θα δώσει συνέντευξη μετά το Μουντιάλ!

Με συνέντευξη του ο ιδιόρρυθμος εκπρόσωπός του Γιάγια Τουρε, Ντιμίτρι Σέλουκ, δήλωσε πως ο Ιβοριανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου ξέχασαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του!

Ωστόσο, ο Τουρέ διέψευσε αρχικά τα όσα γράφονται, καλώντας τον κόσμο να μη δίνει σημασία σε λόγια που δεν βγαίνουν απ' τα δικά του χείλη:

«Ώρα να αφήσουμε τα αστεία στην άκρη. Μην παίρνετε στα σοβαρά λόγια που ΔΕΝ βγαίνουν από τα δικά μου χείλη! Να κρίνεται την αφοσίωσή μου στην Μάντσεστερ Σίτι μέσα από τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο» δήλωσε στο twitter ο Τουρέ ο οποίος αστειεύθηκε για την ευχετήρια κάρτα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές γενεθλίων! Η κάρτα από τη Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σήμερα... Μπορεί να είχε χαθεί κάπου στο ταχυδρομείο! Χαχα!».

Και η στροφή 180 μοιρών

Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα και προφανώς αφού μίλησε με τον εκπρόσωπό του, έσπευσε να ανασκευάσει ό,τι είχε γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις του στο twitter, αναφέροντας ότι θα δώσει μια συνέντευξη μετά το Μουντιάλ για να δώσει εξηγήσεις:

«Ο μάνατζέρ μου προσπαθούσε να σημειώσει κάτι για λογαριασμό μου, αστειευόμενος. Μου φαίνεται σημαντικό να κάνω μία δήλωση, θα το πράξω» δήλωσε και ολοκλήρωσε την στροφή 180 μοιρών, υποστηρίζοντας:

«Ότι είπε ο Ντιμίτρι είναι αληθινά. Θα δώσω μια συνέντευξη μετά το Μουντιάλ για να εξηγήσω».

Τα tweets:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.