Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Βιεϊρίνια, «κόπηκε» ο Κουαρέσμα

Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Βιεϊρίνια, «κόπηκε» ο Κουαρέσμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2014 03:14
Κουαρέσμα και Ρολάντο «κόπηκαν» από την τελική αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, όχι όμως και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Στην 23άδα της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας συμπεριλήφθηκε το όνομα του Βιεϊρίνια, με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ να βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Πάουλο Μπέντο, παρά τη ρήξη χιαστών που τον ταλαιπώρησε στην φετινή σεζόν.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Έλντερ Ποστίγκα και Μπρούνο Άλβες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Αντίθετα εκτός, σε σχέση με την προεπιλογή, έμειναν οι Κουαρέσμα και Ρολάντο όπως και οι Καβαλέιρο, Αντούνες, Λόπεζ, Αντρέ Γκόμεζ και Ζοάο Μάριο.

Η αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ:


Τερματοφύλακες: Μπέτο (Σεβίλλη), Εντουάρντο (Μπράγκα), Ρουί Πατρίτσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Αμυντικοί: Αλμέιδα (Μπενφίκα), Μπρούνο Άλβες (Φενέρμπαχτσε), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Περέιρα (Βαλένθια), Νέτο (Ζενίτ), Πέπε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια)

Μέσοι: Μουτίνιο (Μονακό), Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Αμορίμ (Μπενφίκα), Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Έντερ (Μπράγκα), Πόστιγκα (Λάτσιο), Αλμέιδα (Μπεσίκτας), Νάνι (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ράφα (Μπράγκα), Βαρέλα (Πόρτο), Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.