Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ζανέτι

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ζανέτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 15:43
Ο Χαβιέρ Ζανέτι αποχαιρέτησε μέσω γραπτής επιστολής τον κόσμο της Ίντερ αλλά και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Με συγκινητική γραπτή επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ίντερ, ο Χαβιέρ Ζανέτι αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ίντερ και γενικότερα του ποδοσφαίρου, τονίζοντας πως ελπίζει να προσφέρει στο σύλλογο ως παράγοντας όπως και στο γήπεδο με το νούμερο 4!

Αναλυτικά η γραπτή επιστολή του Ζανέτι:

«Αγαπημένοι οπαδοί της Ίντερ και φίλοι κάθε ομάδας, ευχαριστώ! Ευχαριστώ που περιβάλατε εμένα και την οικογένειά μου με στοργή, υποστήριξη εκτίμηση και φιλία στα τελευταία μου παιχνίδια στο γήπεδο. Ένα όμορφο μάθημα του αθλητισμού και των συναισθημάτων...

Μεγάλωσα έχοντας στο μυαλό ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το ομορφότερο άθλημα ή η πιο ευτυχισμένη δουλειά αλλά πως η μπάλα αποτελεί σχολείο αξιών και συναισθημάτων, είτε παίζεται μπροστά σε πολύ κόσμο είτε μεταξύ τεσσάρων φίλων.

Έτσι με έμαθε ο πατέρας μου όταν δούλευα μαζί του ως εργάτης, έτσι με μάθατε και εσείς με την αγάπη σας! Αγαπημένοι οπαδοί της Ίντερ, θα είστε πάντα στην καρδιά μου, με τα χρώματά μας, τις σημαίες μας, το στιλ μας.

Ελπίζω να προσφέρω στο σύλλογο ως παράγοντας όπως και στο γήπεδο με το νούμερο 4, αρχηγός στο γήπεδο και έξω από αυτό. Στις ημέρες που κατακτούσαμε τρόπαια και στις ημέρες που θέλαμε να ξεχάσουμε, ήμασταν πάντα μαζί ως ιντερίστι και θα παραμείνουμε για πάντα μαζί.

Αγαπημένοι οπαδοί της Αργεντινής, με τιμάει που έχω φορέσει τη φανέλα της αλμπισελέστε ως αρχηγός. Περιμένω μαζί σας τις νέες επιτυχίες, θα είμαι για πάντα οπαδός της ομάδας στην πρώτη γραμμή, όπως πηδούσα στον καναπέ της μητέρας μου σε κάθε γκολ όταν ήμουν παιδί.

Αγαπημένοι συμπαίκτες που με χαιρετήσατε με μία αγκαλιά τις αμέτρητες φορές που τα είπαμε στο γήπεδο, αγαπημένοι οπαδοί των άλλων ομάδων, η αθλητική αντιπαλότητα κάνει μεγάλες τις νίκες και αποδεκτές τις ήττες.

Το να συναγωνίζεσαι στο γήπεδο κάνει τον αθλητισμό τρόπο ζωής. Εκεί όπου δεν μετράει το άτομο αλλά η ομάδα και όπου τα γκολ που βάζεις και τα γκολ που δέχεσαι σου δίνουν πάντα ένα μάθημα.

Ευχαριστώ άπαντες. Ο καπιτάνο αποχαιρετάει αλλά δεν κρεμάει τα παπούτσια του σε κανένα καρφί: ο αγώνας χωρίς τέλος μόλις ξεκίνησε!

Javier Zanetti 4 Ever
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.