Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι 4+1 πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι 4+1 πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 03:42
Η Ζενίτ, η Λιλ, η Κοπεγχάγη, η Σταντάρ Λιέγης και πιθανότατα η τουρκική Μπεσίκτας είναι οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συμμετοχή της τουρκικής ομάδας να εξαρτάται από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ.

Η Κοπεγχάγη κέρδισε με 3-2 την Οντένσε και συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το τριφύλλι να ανήκει στους ανίσχυρους της ζώνης των μη πρωταθλητών ενόψει της κλήρωσης που θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής έχουν γίνει γνωστοί οι 4 από τους 5 αντιπάλους των «πράσινων», καθώς απομένει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τη τύχη του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ.

Σε περίπτωση που τελικά συνεχιστεί ο αγώνας από εκεί που διεκόπη και η ομάδα της Λεμεσού πάρει τη νίκη τίτλου, ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού καθώς έχει καλύτερη βαθμολογία από την Μπεσίκτας και την ρίχνει στους ανίσχυρους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού: Ζενίτ, Λιλ, Κοπεγχάγη, Σταντάρ Λιέγης, Μπεσίκτας ή ΑΠΟΕΛ

Εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να προκριθεί στα πλει-οφ, θα κληθεί να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο για να βρεθεί στους κερδοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με το έργο του να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Και αυτό διότι οι «πράσινοι» θα τοποθετηθούν ξανά στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Άρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Νάπολι και Μπιλμπάο, εκτός εάν η Ζενίτ προκριθεί και αυτή στα πλει-οφ, καθώς σε αυτό το –αρκετά πιθανό- σενάριο θα ρίξει τους Βάσκους στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα πάρει τη θέση της ισπανικής ομάδας στους ισχυρούς.

Να σημειωθεί πως εάν ο Παναθηναικός προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους, θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν πάλι αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα διεκδικήσει την είσοδο τους στους ομίλους του Γιουρόπα μέσω των πλει-οφ.

Δείτε εδώ τις «ευρωπαϊκές» ημερομηνίες του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.