Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχαιρέτησε τη Θέλτα και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα ο Ενρίκε

Αποχαιρέτησε τη Θέλτα και ετοιμάζεται για Μπαρτσελόνα ο Ενρίκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2014 17:57
Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πως αποχωρεί από τον πάγκο της Θέλτα και όπως όλα δείχνουν απομένει μόνο η ανακοίνωση για να αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα, παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ανακοίνωσε ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα είναι ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Χεράρδο Μαρτίνο.

Ο 44χρονος τεχνικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη Θέλτα, καθώς παρότι ο στόχος της ομάδας ήταν η σωτηρία, κατάφερε να την οδηγήσει σε συγκέντρωση 49 βαθμών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση με +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Για μένα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα. Νιώθω πολύ κοντά στο σύλλογο και σε όσους εργάζονται γι’ αυτόν», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος πάντως δεν επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη κλείσει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Ενρίκε φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 1996 έως το 2004 και από το 2008 μέχρι το 2011 δούλεψε δούλευε σαν προπονητής στις ακαδημίες του σύλλογο.

Ο ίδιος είχε ένα ανεπιτυχές πέρασμα στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα τη σεζόν 2011-12, ωστόσο τη φετινή χρονιά τα πήγε εξαιρετικά ως τεχνικός της Θέλτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.