Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί οριστικά από τη Μάλαγα ο Σούστερ

Αποχωρεί οριστικά από τη Μάλαγα ο Σούστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2014 19:23
Παρελθόν από τον πάγκο της Μάλαγα θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Μπερντ Σούστερ ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της διοίκησης να τον αντικαταστήσει.

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται η Μάλαγα, καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μη συνεχίσει την συνεργασία της με τον Μπερντ Σούστερ, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απόφαση, όχι όμως και την έκπληξη του:

«Χθες με ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα αυτό. Είχα την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Αποχωρώ όντας αρκετά χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και όλα πήγαν καλά» δήλωσε ο Σούστερ ο οποίος είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε πως δεν υπέγραψε για πέντε χρόνια όπως αναφερόταν στον ξένο Τύπο και ότι υπάρχει σχετικός όρος στο συμβόλαιο του που επιτρέπει στην διοίκηση να διακόψει τη συνεργασία:

«Θα αρχίσω να αναζητώ άλλη ομάδα. Είναι μια απόφαση της διοίκησης την οποία και πρόκειται να σεβαστώ. Δεν μου είπαν ποτέ τον λόγο που αποφάσισαν να αποχωρήσω και δεν συμφωνώ με την απόφαση τους, αλλά δεν πειράζει… Δεν υπέγραψα για πέντε χρόνια. Ήταν ψέμα γιατί υπήρχε σχετικός όρος που μας επέτρεπε να «χωρίσουμε».

Να σημειωθεί πως η Μάλαγα βρίσκεται στην 12η θέση στην Πριμέρα με 42 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λεβάντε στο «Ροσαλέδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.