Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τσέλσι, σοκ για Τότεναμ

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τσέλσι, σοκ για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2013 00:27
Με τον… μασκοφόρο Φερνάντο Τόρες να σκοράρει δυο φορές, η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία. Με το ίδιο σκορ και με ανατροπή πήρε τη νίκη η Μπενφίκα απέναντι στη Νιούκαστλ. Σοκ για Τότεναμ η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της απέναντι στη Βασιλεία, ενώ η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο η οποία γνώρισε την πρώτη ήττα της στη σεζόν.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Τόρες, η Τσέλσι κέρδισε με 3-1 τη Ρούμπιν Καζάν στο Λονδίνο, και απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Ισπανός ο οποίος έπαιζε με μάσκα λόγο του τραυματισμού το στο πρόσωπο, βρήκε δίχτυα δύο φορές, ανοίγοντας το σκορ στο 16’, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 70’ με ωραία κεφαλιά.

Ο Μόουσες στο 32’ έκανε το 2-0 για τους «μπλε», ενώ στο 41’ ο Νάτχο μείωσε προσωρινά σε 2-1 με πέναλτι.

Νίκη με ανατροπή για Μπενφίκα


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τσέλσι, σοκ για Τότεναμ
Νίκη με το ίδιο σκορ πέτυχε και η Μπενφίκα απέναντι στη Νιούκαστλ στη Λισαβόνα και μάλιστα με ανατροπή. Και αυτό διότι ο Παπίς Σισέ στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου. Ο ίδιος στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι του Αρτούρ στο 23’, όμως δύο λεπτά μετά ο Ροντρίγκο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος ο Σισέ έστειλε τη μπάλα ξανά στο δοκάρι της Μπενφίκα η οποία στη συνέχεια αφού γλίτωσε, ολοκλήρωσε την ανατροπή χάρη σε τέρματα των Λίμα (65’) και Καρντόζο (71’).

Σοκ για Τότεναμ


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τσέλσι, σοκ για Τότεναμ
Η Τότεναμ ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο είδε τη Βασιλεία να προηγείται με 2 γκολ ως το 34’, ωστόσο οι Λονδρέζοι έσωσαν εν μέρει τη παρτίδα με το τελικό 2-2.

Οι Ελβετοί «πάγωσαν» το Γουάιτ Χαρτ Λέιν δύο φορές σε 4 λεπτά, με τον Στοκερ να ανοίγει το σκορ στο 30’, ενώ στο 34’ ο Φρέι έκανε το 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων . Οι «πετεινοί» στη συνέχεια κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τους Αντεμπαγιόρ (40΄) και Σίγκουρντσον (58’), ωστόσο το τελικό 2-2 δίνει το προβάδισμα στην Βασιλεία.

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος, ο Γκάρεθ Μπέιλ τραυματίστηκε και αποχώρησε με πόνους από το γήπεδο.

Δεν τα κατάφερε στη Κωνσταντινούπολη η Λάτσιο.


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τσέλσι, σοκ για Τότεναμ
Η Λάτσιο παίζοντας με 10 παίκτες από το 47’, «λύγισε» απέναντι στην Φενέρμπατχσε η οποία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ουεμπό (78’) και Κάιτ (90΄).

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «λατσιάλι» στον θεσμό.

Τα αποτελέσματα


Τσέλσι - Ρούμπιν Καζάν 3-1

Τότεναμ - Βασιλεία 2-2

Μπενφίκα - Νιούκαστλ 3-1

Φενέρμπαχτσε - Λάτσιο 2-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.