Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζεσούς: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα...»

Ζεσούς: «Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2014 02:31
Αδικημένη από το αποτέλεσμα του τελικού χαρακτήρισε την ομάδα του ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς ο οποίος έκανε παράπονα για τα... βήματα του Μπέτο.

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Ζόρζε Ζεσούς οδήγησε τη Μπενφίκα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και δεν άξιζε να χάσει στα πέναλτι από τη Σεβίλλη:

«Δεν κέρδισε το τρόπαιο η καλύτερη ομάδα. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί φτάσαμε πανάξια μέχρι τον τελικό και δεν χάσαμε ούτε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συγχαρητήρια στη Σεβίλλη, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε στα πέναλτι».

«Έκανε βήματα μπροστά ο Μπέτο»

Μάλιστα ο Ζεσούς έκανε παραπόνα για τον Μπέτο (έπιασε 2 πέναλτι), ισχυρίζονταν πως έκανε βήματα προς τα εμπρός που δεν επιτρέπονται, ενώ τόνισε πως ως Πορτογάλος ξέρει τους παίκτες της Μπενφίκα και έτσι τους νίκησε στα πέναλτι!

«Ο Μπέτο μάς ξέρει καλά σαν Πορτογάλος, όμως έκανε και κάποια βήματα μπροστά στα πέναλτι και αυτό είναι παράνομο. Όταν χάνεις πάντα είναι δύσκολο, ακόμη κι αν έχεις παίξει καλύτερα για 120 λεπτά. Όμως πρέπει να το αποδεχτούμε, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.