Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρμιν Φε ο αντι-Στέφενς στη Στουτγκάρδη

Άρμιν Φε ο αντι-Στέφενς στη Στουτγκάρδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 20:00
Ο Άρμιν Φε ο οποίος οδήγησε τη Στουτγκάρδη στην κατάκτηση της Μπουντσελίγκα το 2007 θα είναι ο αντικαταστάτης του Χουμπ Στέφενς στην τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας, αφήνοντας παράλληλα κενό τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δύο μόλις μέρες μετά την αποχώρηση του Χουμπ Στέφενς από την τεχνική ηγεσία της Στουγκάρδης, η γερμανική ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Άρμιν Φε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 53χρονος τεχνικός ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονταν στον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επιστρέφει μετά το 2008 στη Στουγκάρδη, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 2006-07 (πρώτο πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια).

«Η σχέση μου με την Στουτγκάρδη είναι ιδιαίτερη και θέλω να χτίσω και πάλι κάτι καλό. Η ομάδα έχει μεγάλες προοπτικές και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο όλοι μαζί και ενωμένοι», δήλωσε ο Φε ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα ξανά σε επιτυχίες μετά την αποτυχημένη σεζόν που σώθηκε χάρη στον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος την γλίτωσε από τον υποβιβασμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.