Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην προεπιλογή της Αλγερίας ο Τζεμπούρ, «κόπηκε» ο Αμπέντ

Στην προεπιλογή της Αλγερίας ο Τζεμπούρ, «κόπηκε» ο Αμπέντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 18:13
Στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας συμπεριλήφθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, όχι όμως και ο Mεχντί Αμπέντ του Παναθηναϊκού.

Παρότι δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην προεπιλογή της Εθνικής Αλγερίας για το Μουντιάλ, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρη η συμμετοχή του στην τελική 23αδα που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Από την άλλη, ο Mεχντί Αμπέντ που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από τη Νιούκαστλ, δεν βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, σε αντίθεση με τον Καρλ Μετζανί που πέρασε για ένα διάστημα τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως η Αλγερία βρίσκεται στον 8ο όμιλο με Βέλγιο, Ρωσία και Ν. Κορέα

Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Αλγερίας


Τερματοφύλακες: Ζεμαμούς (Αλζέρ), Μπολί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σι Μοχάμεντ (Κονσταντέν), Ντουκά (Eλ Χαράχ).

Αμυντικοί: Μεντζανί (Βαλενσιέν), Μαντί (Ρεμς), Μπουγκέρα (Λεκουίγια), Γκουλάμ (Νάπολι), Χαλίς (Ακαντέμικα), Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Κανταμούρο (Μαγιόρκα), Μεσμπά (Λιβόρνο), Κουαλέντ (Aλζέρ).

Μέσοι: Μοστεφά (Αζαξιό), Ταϊντέρ (Ίντερ), Γκουεντιούρα (Κρίσταλ Πάλας), Λασέν (Χετάφε), Γιεμπντά (Ουντινέζε), Φεγκουλί (Βαλένθια), Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Καντίρ (Ρεν), Μπραχίμι (Γράναδα), Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Μαχρέζ (Λέστερ), Καραουί (ES Σετίφ), Μπουντεμπούζ (Μπαστιά)

Επιθετικοί: Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Σουντάνι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τζεμπούρ (Νότιγχαμ), Ζιλάς (Πόρτο)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.