Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Δεν έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα»

Βαλβέρδε: «Δεν έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2014 20:48
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δεχτεί κρούση από την Μπαρτσελόνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος οδήγησε την Μπιλμπάο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, βρίσκεται –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- στη λίστα της Μπαρτσελόνα με τους υποψήφιους τεχνικούς που θα αντικαταστήσουν τον Χεράρδο Μαρτίνο τη νέα σεζόν.

Ωστόσο ο προπονητής των Βάσκων υποστήριξε πως δεν έχει δεχτεί καμία κρούση από τους «μπλαουγκράνα», διαψεύδοντας τη φημολογία που τον ήθελε να αρνήθηκε την πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου:

«Δεν χω τίποτα να διευκρινίσω. Δεν αρνήθηκα καμία πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα, γιατί πολύ απλά δεν είχα...» δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Μάλιστα ο Ισπανός κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ομερίκ Λαπόρτε:

«Ο Λαπόρτε είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, θα τον έχουμε και την επόμενη σεζόν και πιστεύουμε ότι θα είναι σημαντική γι' αυτόν, γιατί μπορεί να μάθει πολλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.