Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτοιμος για τον «τελικό» ο Αγκουέρο

Έτοιμος για τον «τελικό» ο Αγκουέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2014 16:55
Πανέτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι-τίτλου με την Γουέστ Χαμ την Κυριακή είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του όπως αποκάλυψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει νίκη ή ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Γουέστ Χαμ για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, και σε αυτή της την προσπάθεια θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί, όπως αποκάλυψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι:

«Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό για έναν προπονητή ειδικά από την στιγμή που είναι και το τελευταίο ματς της σεζόν», δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός.

Να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Σίτι και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Νιούκαστλ, θέλοντας δική της νίκη και παράλληλα ήττα των «πολιτών» από την Γουέστ Χαμ στο Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός επιθετικός με δικό του τέρμα στο 90+4’ κόντρα στην ΚΠΡ το 2012 χάρισε το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία αγωνιστική, εις βάρος της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ.

Λέτε να έχουμε αντίστοιχο φινάλε την Κυριακή;


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.