Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε η Μπενφίκα!

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε η Μπενφίκα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 00:58
Με γκολ των Ροντρίγκο (42’) και Λουιζάο (78’) η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Ριό Άβε και μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, έχοντας μπροστά της και τους τελικούς Κυπέλλου και Γιουρόπα Λιγκ!

Το 5ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της κατέκτησε η Μπενφίκα, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Ρίο Άβε στον τελικό του θεσμού και δείχνει αποφασισμένη να κάνει το 4/4 σε τίτλους τη φετινή σεζόν, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Το σήκωσε η Μπενφίκα!
Σκόρερ των «αετών» οι Ροντρίγκο (42’) και Λουιζάο (78’), με την ομάδα του Ζεσούς να ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη στις 14 Μαΐου, ενώ τέσσερις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει ξανά τη Ριό Άβε για τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπενφίκα κατέκτησε το τρόπαιο χωρίς να δεχτεί γκολ στη διοργάνωση!

Οι συνθέσεις:

Μπενφίκα: Ομπλακ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Αμορίμ (84’ Αντρέ Αλμέιδα), Μάρκοβιτς, Πέρεζ, Ροντρίγκο Γκαϊτάν (69’ Σάλβιο), Λίμα (90’ Αντρέ Γκόμες)

Ρίο Άβε: Χασάν (68’ Σάντρο Λίμα), Πέδρο Σάντος (79’ Ντιέγκο Λόπες), Ρούμπεν Ριμπέιρο (69’ Μπράγκα), Ούκρα, Φιλίπε Αουγκούστο, Ταραντίνι, Εντιμαρ, Ροντρίγκεζ, Μαρσέλο, Λιόν, Βεντούρα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.