Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πήρε προβάδισμα για το… σεντόνι ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Πήρε προβάδισμα για το… σεντόνι ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 22:49
Την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε προβάδισμα για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κλωναρίδης (29’), Αμπέντ (57’) και Λαγός (76’) τα γκολ, μείωσε στο 62’ ο Ουσέρο, δύο ασίστο Μπεργκ, τραυματίστηκε ο Πέτριτς.

Με τον Μπεργκ αυτή τη φορά σε ρόλο οργανωτή (δύο ασίστ), ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη και ξέφυγε με τρεις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας των πλει-οφ.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αστέρας έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, ενώ στο 9ο λεπτό ο Πέτριτς ζήτησε αλλαγή, με τον Κλωναρίδη να παίρνει τη θέση του.

Ωστόσο η αναγκαστική αλλαγή του Αναστασίου βοήθησε τους «πράσινους», καθώς ο νεοεισελθόντας χρίστηκε σκόρερ στο 29ο λεπτό, μετά από ασίστ του Μπεργκ (διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Ζησόπουλο οι γηπεδούχοι), δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ουσέρο (54’) για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και τρία λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Μπεργκ να δίνει στον Αμπέντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0 στο 57’.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 62’, με τον Ουσέρο να βρίσκει αυτή τη φορά στόχο, όμως στο 76’ ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Κλωναρίδη να βγάζει στον Λαγό και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Έτσι, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 7 βαθμούς και έκαναν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αστέρα να μένει στην 2η θέση με 4, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 7
2. Αστέρας Τρίπολης 4
3. ΠΑΟΚ 4
4. Ατρόμητος 3

*Στον ΠΑΟΚ έχει επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.