Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιγκς: «Οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα» (video)

Γκιγκς: «Οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 01:50
Την τελευταία του παράσταση στο «Όλντ Τράφορντ» έδωσε ο Ράιαν Γκιγκς, με τον Ουαλό θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγάζει λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χαλ και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο. Είπε «αντίο» ο Βίντιτς.

Ο Ράιαν Γκιγκς αγωνίστηκε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ», μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα με τη Χαλ (3-1).

Ο ίδιος μετά τη λήξη του αγώνα, πήρε το μικρόφωνο και είπε τα εξής:

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νέμανια (Βίντιτς), ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες.

Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα. Εμείς δίνουμε ό,τι μπορούμε, κάποιες φορές νικάμε κάποιες άλλες όχι
».

Στη συνέχεια, το μικρόφωνο πήρε και ο Νεμάνια Βίντιτς, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε εντός έδρας ματς με την φανέλα της Γιουνάιτεντ (σ.σ. έχει υπογράψει στην Ίντερ), με τον Σέρβο αμυντικό να δηλώνει:

«Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς (σ.σ. τους οπαδούς) που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», με τον κόσμο να αποθεώνει τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.